fo014140: Provo - Pans, Frans (1969)
"© Amsab-ISG Zwart-witfoto van een man met een spandoek over het hoofd met daarop VREDE geschilderd tijdens een provohappening in Antwerpen in 1969. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"