aft006310: Kermisfuif - De Coster, F. (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 voor fuiven in Herzele. Tekst: KERMIS FUIF. DJ JOIN. ZONDAG VZW 'T UILEKOT 11 APRIL VANAF 13H. WOENSDAG 14 APRIL VAN 10H ZAAL ELRODA HERZELE. 198.7. V.U. DE COSTER F. DRIES 90 HILLEGEM."