fo001628: 40 jaar Belgische Werklieden Partij - Hennebert, Victor
"Zwart-witfoto van de Centrale van de mijnwerkers in de optocht. 40 jaar Belgische Werklieden Partij (BWP). Brussel, 15 augustus 1925. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"