af015847: Ontwikkeling tegen welke prijs? Vastenactie Broederlijk Delen '89 - Franssens, A.; Vanmelle, Louis; Broederlijk Delen; De Pauw, Marcel
"Affiche van A. Franssens uitgegeven in 1989 door Broederlijk Delen voor hun vastenactie. Afbeelding: kleurenfoto van een vrouw met baby bij het kappen van bomen in het regenwoud. Tekst: ONTWIKKELING TEGEN WELKE PRIJS? de aarde behoort aan allen. Vastenactie Broederlijk Delen '89. Prk. 92-92. Ontwerp A. Franssens - Foto's Vivant Univers - Druk. L. Vanmelle Gent - Verantw. uitg. M. De Pauw, Potaardestraat 7, Meise - Vrij van zegel - Art. 198."