af002022: Spektakelrevue van Roger Plettincx en Frans Berghmans "Had ik dat geweten?" - Drukkerij De Voorzorg; Socialistische Turnkring De Dageraad Wilrijk
"Affiche uitgegeven in 1963 door de Socialistische Turnkring De Dageraad Wilrijk voor de revue Had ik dat geweten?. Tekst: Socialistische Turnkring „De Dageraad” Wilrijk. Ere-voorzitter: Frans Christiaenssens, volksvertegenwoordiger. Zaterdag 14 december 1963 te 20 uur stipt in de Feestzaal „Ons Huis” Heistraat 8, Wilrijk met medewerking van: Poeders Mann Spektakelrevue van Roger Plettincx en Frans Berghmans Had ik dat geweten?. Een weelde van show, humor en muziek. Ten voordele van het Sinterklaasfeest der Turnkring. Algemene inkom: 15 F. Leden, steunende leden en ouderlingen: 10 F. Drukk. « De Voorzorg », Best. A. Van Leuvenhaege, Ossenmarkt 25, Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"