txt000586: S.T. Spartacus, kampioenschap Borgerhout 1986
"Een geweven wit lintje met rode bedrukking; de afbeelding van het logo van ST Spartacus en de tekst: 'S.T. Spartacus Kring Kampioenschap 1986 Borgerhout'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"