fo004851: Jos Van Eynde op herdenking Spaanse burgeroorlog
"Zwart-witfoto van Jos Van Eynde op een herdenking van de Spaanse burgeroorlog, 24 april 1977. Opschrift achteraan: Jos Van Eynde en Spaanse kameraden voor het kasteel van Cuellar brengen een groet ter nagedachtenis van politieke gevangenen die daar onder het Franco-regime stierven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"