fo010813: Partijbestuur van Aalst (1930)
"Zwart-witfoto van het partijbestuur van Aalst, rond 1930. Groepsfoto met o.a. v.l.n.r. Adolf Van Mol, Benoit De Moor, Schutijzer, Alfred Nichels, Louis Rimbaut, Livinus De Smedt, Henri Flips en Van den Brempt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"