fo004103: Viering van professor Armand Hacquaert - Rol
"Zwart-witfoto van de viering van professor Armand Hacquaert met een huldetoespraak van Gust Wallaert, 22 mei 1984. V.l.n.r. Gust Wallaert en Armand Hacquaert. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"