Zwart op Rood : het beeld van de Katholieke Kerk en de Katholieke Partij in de Socialistische Verkiezingsaffiche (1896-1964) - Vranckx, Martien (Gent: Universiteit Gent, 2003)
"Martien Vranckx Licentiaatsverhandeling RUGBestaat uit 2 delen"