Mededelingen : tweemaandelijks tijdschrift (Gent: EI)
"Periodiciteit: maandelijks / tweemaandelijks (sep+okt 1983) / vier maal per jaar Redactie: Katie Van Cauwenberge (verantwoordelijke uitgever) / Mark Crepeele (idem) (dec 1975) / Jan Rombouts Administratie: Hoogstraat 9, 9000 Gent D/82/008/DOC Archief Jan Olsen jr."