af000907: Tentoonstelling Poolse affiches, film, toneel en cirkus - Kunstencentrum Vooruit; Temmerman, Erik
"Affiche uitgegeven in 1982 door Kunstencentrum Vooruit voor evenementen. Afbeelding: mannen en allerlei spijzen, dijbeen met jarretelle. Tekst: Tentoonstelling Poolse affiches, film, toneel en cirkus. Van 25 november t.e.m. 2 december 82 in de wintertuin en de salons van vzw Vooruit (ingang café). Opening op 25 november om 22 u. De affiches zijn te koop. Vooruit, St.-Pietersnieuwstr. 23 Gent, tel. 091/25.56.43. Verantwoordelijke uitgever: Erik Temmerman, p/a. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"