af002630: Pour un avenir moins con! avec les communistes - De Rechter, Rudi; PCB; Polo, Marcus
"Affiche van Rudi De Rechter uitgegeven in 1987 door de Parti Communiste de Belgique (PCB) voor de wetgevende verkiezingen. Tekst: Pour un avenir moins con! avec les communistes PCB. Ed. resp.: Polo Marcus • av. de Stalingrad 21 1000 Bruxelles • Imp.: S.P.E.: 02/512.87.00 • Graph.: De Rechter • Elections législatives 13.12.1987. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"