Holebi's op bezoek in de les: Michiel De Sloovere wil scholenwerking uitbreiden naar BuSo - De Vos, Peter (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Peter De Vos Fonds Suzan Daniel (FSD)Themanummer: alles over holebi's en transgenders op school"