fo001286: Vlaams BSP-congres
"Zwart-witfoto van een toespraak van Willy Camps en het bureau. Vlaams BSP-congres Wonen in Vlaanderen: Mechelen: 11 juni 1978: vlnr: Bob Cools, Frank Van Acker, Wim Geldolf, Karel Van Miert, Gerrit Kreveld, Marcel Colla, Freddy Willockx, Willy Camps. Opschrift: Wonen in Vlaanderen FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"