fo013052: Hulde aan Druart - Delmelle, Michel
"Zwart-witfoto van een groep heren aan tafel naar aanleiding van de huldiging van Druart, Directeur-Generaal Huisvesting op 8 januari 1970. Vierde van links is Gustave Breyne."