fo000685: Coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit (1924)
"Zwart-witfoto van een stand van de SM Vooruit op de Internationale Coöperatieve tentoonstelling in 1924 te Gent. Vooruit's instellingen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"