af002479: 'Hoelang moeten wetswinkels nog bestaan'-bal - Wetswinkel; Leclercq, Jan (1980)
"Affiche uitgegeven in 1980 door de Wetswinkel (Antwerpen) voor een bal. Afbeelding: zwart-witfoto van het Belgisch Burgerlijk Wetboek (1980) in een bord frieten met bestek. Tekst: WETSWINKEL ANTWERPEN-ZUID ORGANISEERT 'HOELANG MOETEN WETSWINKELS NOG BESTAAN'-BAL OP VRIJDAG 20 JUNI 1980 OM 20U.30 in de Aalmoezenier, Aalmoezenierstraat 46 te Antwerpen met VERSTERKT BELGISCH BALORKEST EN DISKO-BAR inkom: 80 F steunkaart: 100 F voorverkoop: 60 F (adressen: Wetswinkel Zuid, Kasteelstraat 59, 2000 Antwerpen; De Spaanse Brabander, Melkmarkt 13, 2000 Antwerpen). Verantw. uitgever: Jan Leclercq St.-Pietersnieuwstraat 9000 Gent. Reclametekst: De Morgen PROGRESSIEF DAGBLAD VOOR VLAANDEREN DURFT!"