Rapports présentés au 4e Congrès des 26 et 27 octobre 1929 = Verslagen voorgelegd op het 4e Vrouwenkongres van 26 en 27 october 1929 - Pels, Alice; Blume, Isabelle; Durant, Denise (Brussel: Comité National d'Action Féminine; Nationaal Komiteit voor Vrouwenaktie, 1929)
"Alice Pels, Is. Blume, D. Durant...et al."