af013914: Dag van de Natuur - Provincie West-Vlaanderen; Van Severen, Hugo (2004)
"Affiche uitgegeven in 2004 door de Provincie West-Vlaanderen voor de Dag van de Natuur. Afbeelding: foto van boombladeren; vier zwart-witfotootjes van mensen aan het werk in een bos. Tekst: ZATERDAG 20 EN ZONDAG 21 NOVEMBER 2004. Dag van de Natuur. Tuur-Na bij jou in de buurt! Info. Vraag de regiofolder en meer informatie | bij je gemeentebestuur, de deelnemende natuurverenigingen T 051 54 52 44 | bij de Gezinsbond West-Vlaanderen T 051 22 21 27 | bij het Provinciaal Informatiecentrum Tolhuis T 0800 20 021. V.U.: Hugo Van Severen, Koning Leopold III-laan 41, 8200 Sint-Andries. Reclametekst: dag V/D NATUUR werkdag voor natuur en landschap. Gezinsbond. natuurpunt. Provincie West-Vlaanderen Door mensen gedreven Kwaliteit. Het zit in ons. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"