af016670: Emiel Vermeiren. Hoboken blijft Hoboken, ook na de fusie - SP-afdeling Hoboken; Colla, Marcel
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Socialistische Partij (SP) Hoboken voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Emiel Vermeiren. Hoboken blijft Hoboken, ook na de fusie. SP wij maken er werk van. Vrij van zegel - Gemeenteraadsverkiezingen 1982, Art. 198 par. 2. Verantw. uitg.: M. Colla, Bosuil 27, 2100 Deurne. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"