af001342: 't Is mijn vriend blijf er af - Leemans, Paul; Jongeren Tegen Racisme; Putseys, Johan
"Affiche van Paul Leemans uitgegeven in (1985) door Jongeren Tegen Racisme (JTR). Afbeelding: zwart-witfoto van een man en een vrouw met verticaal uitgestrekte hand. Tekst: 'T IS MIJN VRIEND BLIJF ER AF. JONGEREN TEGEN RACISME Foto: Paul Leemans. Verantw. uitg.: Johan Putseys - Parochiaanstraat 15 - 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"