fo025127: Betoging veer Kruibeke - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een betoging voor het behoud van het veer in Kruibeke, september 1987. Zicht op de betogers, arm in arm, met o.a. Freddy Willockx en Mieke Vogels. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"