af003422: Stemt onder nummer 5 voor de socialisten - BWP-federatie Gent-Eeklo
"Affiche uitgegeven in 1929 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) Gent-Eeklo voor de provincieraad- en de parlementsverkiezingen. Tekst: Stemt onder nummer 5 voor de socialisten."