fo010359: Socialistische Vrouwenbond Lokeren
"Zwart-witfoto van de viering van de Socialistische Vrouwenbond van Lokeren in april 1979 (50 jaar Socialistische Vrouwenbond Lokeren). Groepsfoto. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"