fi001037: André Renard trois moments d'un parcours syndical - Laffont, Jérôme; Petry, Daniel; Mohy, Alain; Villiot, Loïc; Ayllon, Roberto; GSARA
"Film over het leven van vakbondsman André Renard (FGTB) tegen de achtergrond van de arbeidersbeweging in Luik vanaf de jaren 1930 tot en met de grote staking tegen de Eenheidswet tijdens de winter van 1960."