sch000520: Le bon choix - Wilchar
"Schilderij op plexi met de afbeelding van een paar vrouwenbillen in een zwart vlak, onderaan de tekst 'Le bon choix'. Rechtsboven gehandtekend Wilchar en het jaartal '82. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"