Door participatiebevordering en bewustmaking naar een aktief en vormend verenigingsleven : een evaluatieverslag van een actie-onderzoek in de Vlaamse Federatie voor Gehandicaptenzorg Gent-Eeklo, afdeling "De Schakel" - Van der Straeten, Cornel (Brussel: Cornel Van der Straeten, 1981)
"S/99/185"