Debats / Institució Alfons El Magnanim, Institució Valenciana d'Estudis i Investigació(IVEI), Generalitat Valenciana, Diputació Provincial de Valencia (Valencia : Edicions Alfons El Magnanim, 1982-)
Trimestral | Descripción basada en: n.37/1991