af015685: 11.11.11. wordt georganizeerd door het Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking - NCOS; Cleymans, Bert
"Affiche uitgegeven in 1985 door het Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS) voor het 20-jarig bestaan van de campagne. Afbeelding: collage van affichecampagnes. Tekst: 11.11.11 wordt georganizeerd door het NATIONAAL CENTRUM VOOR ONTWIKKELINGSSAMENWERKGIN. Voor meer inlichtingen: NCOS, Lakensestraat 76, 1000 Brussel (02) 218.31.67. 11.11.11 PRK 002. V.U.: Bert Cleymans, Distelvinklaan 6, 2710 Hoboken. Vrij van zegel: Codex 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"