fo018789: Havenarbeid - Van Cauwenbergh, Louis (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van een dokwerker/havenarbeider/buildrager met typische kap om nek en schouders te beschermen en een krukhaak in de hand om de zakken op te tillen. Jaren 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"