af015793: Geschenkenbeurs 2001 - Oxfam-Wereldwinkel; Oxfam-Wereldwinkel; Bontemps, Marc
"Affiche uitgegeven in 2001 door Oxfam-Wereldwinkels Beveren en Melsele voor een geschenkenbeurs. Afbeelding: kleurenfoto van een boodschappenmand. Tekst: Oxfam Wereldwinkels. Handel, uit respect. eindejaar 2001. 7, 8 en 9 december 7 dec. opening om 19u30 • 8 en 9 dec. van 10 tot 18u in sporthal St. Lodewijkschool Beveren stationsstraat 7 (ingang Boerenmarkt) GESCHENKENBEURS. organisatie: Oxfam-Wereldwinkel Beveren en Melsele. vrij van zegel, art. 198 p. 7 • verantw. uitgever: Marc Bontemps, Ververijstraat 15, B-9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"