fo000089: Oscar Debunne - Bille, Pol
"Zwart-witfoto van een toespraak van Oscar Debunne met zicht in de zaal. Oscar Debunne volgde zijn vader August Debunne op om de traditionele Eén meirede te geven. Menen. Opschrift: Werken voor de toekomst is arbeiden voor het welzijn van moeder en kind. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"