Archiv für Sozialgeschichte (Bonn: Dietz Verlag)
"Soms wordt op de omslag 'Jahrbuch der Friedrich-Ebert-Stiftung' vermeld ; Aanvankelijk, in 1961, uitgegeven door Verlag für Literatur und Zeitgeschehen in Hannover. Vanaf 1972 tot en met 1988 uitgegeven door Verlag Neue Gesellschaft in Bonn-Bad Godesberg"