af000672: Trouw aan het ideaal van Jozef Wauters - Lemaire, Henri; Établissements O. De Rycker; BWP (1939)
"Affiche van Henri Lemaire uitgegeven in 1939 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor een herdenkingsplechtigheid. Afbeelding: tekening van Joseph Wauters. Tekst: TROUW AAN HET IDEAAL VAN JOZEF WAUTERS. BOUWER DER SOCIALE WETGEVING. BORGWORM 25 JUNI 1939 TE 2 UUR HERDENKINGSPLECHTIGHEID. VRIJ VAN ZEGEL. BELGISCHE WERKLIEDENPARTIJ. Et. O. DE RYCKER, N.V., Brussel-Vorst. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"