pr001970: Pourquoi Pas? Gaston Eyskens - Remy, J. (Pourquoi pas? : gazette hebdomadaire paraissant le vendredi)
"Karikaturale tekening van Gaston Eyskens verschenen op de voorpagina van Pourquoi Pas? 30 december 1960. Tekst: La Grève FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"