kal000284: Kalender Solac 1987, Democratische rechten voor dienstplichtigen - Cauwenberghs, Jan
"Kalender uitgegeven door Solac,Jeugddienst voor Dienstplichtigen in Leger- of Burgerdienst voor het jaar 1987. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"