af004161: Gemeenteraadsverkiezingen 1964 Kontich - Drukkerij De Voorzorg; BSP Kontich
"Affiche uitgegeven in 1964 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) Kontich voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: BSP. Gemeenteraadsverkiezingen 1964 Kontich. Naar een socialistisch bestuur met: Van den Wyngaert, Jean Bediende Kruisschanslei 26; Van Schil, François Vakbondbediende Nieuwstraat 59; Kennis, Jos Bediende Edg. Tinnellaan 21; Van de Velde, Rafaël Gepensioneerde Edegemsestwg 53; De Keuster, François Draaier Korte Drabstraat 40; De Maesschalk, Jan Metselaar Leopoldstraat 9; Van Reeth, Clement Fabriekwerker Antwerpsestwg 2; Craut, Jef Metselaar Spoorwegstraat 5; De Herdt, Eduard Diamantbewerker Ooststatiestraat 75; De Roeck, Jef Gepensioneerde Duffelshoek 64; Michiels, François Letterzetter Rubbensstraat 76; Van Herck, René Fabriekwerker Bochtstraat 27; Michiels, Marcel Inkasseerder Mechelsestwg 241. Socialistisch Bestuur. Goed bestuur! Belgische Socialistische Partij. Vrij van zegel. Drukkerij «De Voorzorg», Best. A. Van Leuvenhaege, Ossenmarkt 25, Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"