af006921: Vredesfuif - Vredeskomitee; Olsen, Jan (1984)
"Affiche uitgegeven in 1984 door het Vredeskomitee (Melle) voor een fuif. Afbeelding: tekening van een raket als persoon waarbij uit de kernkop bloemen komen. Tekst: VREDESFUIF MELLE ZATERDAG 31 MAART '84 VANAF 20.00 UUR IN JEUGDHUIS DE SCHORPIOEN LINDESTRAAT 34 MELLE. INKOM: VOORVERKOOP 50 Fr. AVOND ZELF 70 Fr. KAARTEN VERKRIJGBAAR BIJ: •Jeugdhuis De Schorpioen •Claude Frasseur, Brugstraat 15 •Jan Olsen, Merelbekestraat 125. VREDE ZONDER RAKETTEN! verantwoordelijk voor uitgave en opstel: JAN OLSEN MERELBEKESTR. 125 MELLE. VRIJ VAN ZEGEL ART. 198c. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"