fo026791: Europees Parlement - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van enkele leden van het Europees parlement met v.l.n.r. Luckas Vander Taelen (Agalev/Groen), Bart Staes (VU-ID), Anne Van Lancker (sp.a), Dirk Sterckx (VLD), Marianne Thyssens (CD&V). 1999. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"