Onderhoud van N.S. Chroestsjow met de redacteur buitenland van het Engelse blad 'Times', I. Macdonald - Chroesjtsjov, Nikita; Macdonald, Iverach (Den Haag: Ambassade van de USSR in Nederland, 1958)
"Bibliotheek Camille HuysmansUitgegeven door de Ambassade van de USSR in Nederland als bijlage van het Informatie Bulletin"