Gedenkrepertorium = Repertoire commémoratif : 1928-1958 - Grosjean, Marcel (Brussel: NFWO, 1958)
"Nationaal Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek ; samengesteld door Marcel Grosjean Bibliotheek Camille HuysmansSpeciaal gedrukt voor de voorzitter van de Kamer van Volksvertegenwoordigers, Camille Huysmans"