Modernisme. Belgische abstracte kunst en Europa (Gent: Museum voor Schone Kunsten; Mercatorfonds, 2013)
"onder redactie van Johan De Smet Gepubliceerd naar aanleiding van de tentoonstelling 'Modernisme. Belgische abstracte kunst en Europa 1912-1937 in het Museum voor Schone Kunsten Gent, 2 maart-30 juni 2013"