af016702: Multatulikring 1949 Gent, Kinderen op een ijsschots - S.M. Het Licht; Multatulikring
"Collection: Archief van Multatulikring Gent; Affiche uitgegeven door Multatulikring in 1949 voor een gastoptreden van de Socialistische Zang-en Toneelkring 'Gelijkheid en Recht' van Mechelen op 1 Mei 1949 in de KNS in Gent. Opvoering van 'Kinderen op een ijsschots', een komedie in 3 bedrijven door Vilém Werner en regie van Jan Cammans. Acteurs: Odylle Borrye, Poldy De Swert, J.V.Leemput, V.Hoey, Maria Nees, Dina De Heyder, Piet Van der Auwera, Piet Van Mechelen, Lode Joossens, Frans Rosseel, Piet Van San, André De Swert, Emile Vanden Heuvel Series: Archief van Multatulikring Gent; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"