UBOT 100 : dix moments clés de l'histoire de l'Union Belge des Ouvriers du Transport (Gand: Amsab-Institut d'Histoire Sociale, 2013)
"Franse vertaling van de brochure gerealiseerd door Amsab-ISG in opdracht van de Belgische Transportarbeidersbond (BTB) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"