dpr000236: Doodsprent van Maria-Elizabeth-Antonia Clercx - Van Vinckenroy.
"Doodsprent ter nagedachtenis van Maria-Elizabeth-Antonia Clercx, echtgenoot van Josse Cuvelier. Afbeelding: zwart-witfoto van Maria-Elizabeth-Antonia Clercx. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"