pk001436: Fini le bordel! Les riches en auto, les pauvres à vélo - Gebe; Maison de la Culture de la région de Mons (1992)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een man met sigaar in een auto die het leuk vindt om een voorbijrijdende fietser met pet te bespatten door in een plas te rijden. Reproductie van de cover van Charlie Hebdo, n°165, 14 januari 1974. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"