te001573: Colère - Wilchar
"Zie ook: te001568Zie ook: te001569Zie ook: te001570Zie ook: te001571Zie ook: te001572Zie ook: te001574Zie ook: te001575Zie ook: te001576 Tekening in zwarte inkt van een jongetje met een bord in zijn hand met daarop 15% geschreven. Behorend tot een reeks van negen tekeningen met de titel 'Colère' (linksboven). Gesigneerd rechtsonder: Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"