mb000525: Interview met Astrid Goossens over haar beleving van de schafttijd in de haven - Vermandere, Martine; Goossens, Astrid
"Collection: Project Schafttijd; Interview afgenomen in het kader van het project Schafttijd. Getuigenissen over de lunchpauze op het werk Series: Project Schafttijd; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"