pr000477: Humanité - Bernier, Charles
"Gravure van Charles Bernier (1891-1950) naar een schilderij van Allard L'Olivier Les vainqueurs du militarisme gemaakt 1921 in Curaegnon. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"